Menü

„…de ​frászt kapok mindenkitől!”
Ha elsőre nem lenne elég egyértelmű, akkor elárulom, hogy a könyv – amit Ön a kezében tart –, nem más, mint egy kismamanapló. De nem akármilyen száraz iromány egy átlagos kismama unalmas mindennapjairól, hanem egy fergeteges, nevettető olvasmány egy fiatal, modern, lázadó, igencsak kritikus, pocakos csaj tollából, aki őszintén és rendkívül humoros, közvetlen stílusban avat be minket a kilókkal folytatott küzdelmébe és szűnni nem vágyó nassolási kényszerébe., a mindenbe belekotyogó, beszólogató, ám csak „jót akaró” anyóssal folytatott szócsatáiba, a legszebb és legdrágább felesleges babakelengyéért folytatott harcába egy szem születendő Kisnyuszijának, örömeibe, bánataiba, félelmeibe, kétségeibe, hiúságába és mindenekelőtt határtalan jókedvébe és idétlenkedéseibe.
Ajánljuk ezt a könyvet elsősorban hasonló cipőben járó kismamáknak, de mindenki másnak is, akinek ez a szórakoztató stílus tetszik.
A könyv minden egyes sora igaz, s bár szókimondó, esetenként közelállókra nézve sértő is lehet, reméljük az idegölő család egyszer megbocsátja az amúgy is érzékeny kismama felfokozott érzelmi állapotban tett kirohanásait, vagy inkább „leírományait”?
Akciós ár: 490 Ft
Régi ár: 0 Ft